Tuesday, November 26, 2013

Rindu IV..bior betoi..hee

salam rabu...yong ngantuk bebenor ni..2 malam yong tak tidor..ke tidor?..tp rase cam jaga je..aihh..yong pun tak sure..sbb nyer yong kalo udah telepah pukoi 1..aje ngan payoh le nak lelap..tak kose pulak nak ngira bebiri..hee

sabit nye tidor lambat tu yong ngk youtube cara2 berenang dgn kemas..time tu line tak siput..sbb kdg2 yong join bos yong pegi berenang dgn sowg lg bos dept lain..bos yong ni expectation tinggii..ade je ngan tak betoi..sebelum dia tempik kat kolam baik yong improve skill..


seseket lg nak gi derma darah..sabitnye darah yong A-...jadi kena le derma..time kiter besalin ritu 2 ari jugak nunggu darah yg sesuei..jadi yong kena le buat kebajikan..itu time yong..time owg, kena pikir jgk tu..kakak yong,k jah darah AB-, abang namat plk B-..tu diaa..out of 4 adik beradik yong..3 owg darah negatif..konfem le ni..keturunan kap lam ya nga...eh betoi kome..masa yong memula ngandung dulu..misi kat kat klinik kesihatan ada nanye..masa nunggu bukaan besalin dulu, 2 doktor india pun nanye soklan sama.."puan ada darah campuran india ?"..laju bebenor yong jawap ADAA..bangga bebenor..hee..


eh cepat le petang..yong nak ngk citer "playboy itu suami aku"...bestt jgk..yong sukaa...yong ada tebaca, dekat2 ending citer ni mcm yong je..bawak diri ke kampung angkat..hee



6 comments:

  1. kak yong, orang baru nak tanya apa itu direct terbabas, dah hilang? hahahahaha

    tak pedulik! nak tanya juga. apa itu direct terbabas?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah delete tata..tadi kelam kelibut van pusat darah dah nunggu..nak tekan save terpublish..

      direct terbabas..sgt terus terang owg nyer..ckp benda yg nyata..tak simpan dlm hati..biler dia rase kiter buat salah direct je dia sound..takde tapis2 punyer..hee..mmg kena tahan telinga..

      Delete
  2. sib baik darah nekcik darah Orang

    ReplyDelete
  3. Alahaai yong..naperlah blog yong ni tak hupdate kat teratak 66 ye?

    ReplyDelete
  4. x penah derma dara eh silap .. darah ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau derma dara kau pada siapa? hahahaha

      Delete