Sunday, October 20, 2013

Jiwa Jiwang...

Salam Senayan@isnin..nampak tak yong dlm Majalah 3 mlm raye aji..? hee.. sesetengah owg nampak..sesetengah owg tak nampak..sbb sekejap bebenor ..dia tunjuk yong kuor dari keta ngan yayan..beberapa saat je..jadi ler..tp yayan memang jelas nampak masa slot dengan hafiz hamidun..petang tu yong rush dari opis balik ke kuale kangsor koi 5 ptg..mujor tak jem plus hiway..yong taknak miss..sbb abih yong kabo kenkawan suh ngk Majalah 3..riso yong yg telopeh lak...hee...

mood jiwang tepu ri ni..besa adalah indi alternatif..hee..ni sabit byk sgt ulang tayang ngk Love You Mr Arrogant..suka bebenor yong ngk citer ni..ramei owg pun suka..2 pelakon utama yg sgt serasi..plot yg menarik dan skrip yg simple dan bersahaja..lawak pun..sukaa yong..jauh lebih syiok dr Nora Elena dan Teduhan Kasih...

Masa mlm Sabetu..tgh ngk cerekarama..Ciptaan Terindah...hati yong terus kejung beku biler background lagu Mungkin (Abg Nuar Zain) kat satu plot tu...adehh...lagu ni yong pernah baling kat sowg kawan..wpun tak paham maksud lagu tu dia ckp sedap...

lirik lagu Mungkin..layann jiwang meraban...hee

Mungkin - Anuar Zain

Biarkanlah saja diriku sendirian tanpamu
Biarkanlah aku merindu sekian lama
Bukan maksud untuk membisusepi tanpa kata
Terpisahnya kita kerana mengejar impian

(korus)
Mungkinkah bersama dua jiwa ini
Dalam mencari cinta sejati nan suci
Mungkinkah segala derita di jiwa
Akan terubat kini

Biarkanlah saja diriku sepi tanpa kata
Terpisahnya kita kerana mengejar impian

Hanya satu pintaku
Sabarlah menanti
Ku kan pulang bersama
Cinta…

7 comments:

  1. ini lagu awal Anuar yang saya suka. dan ini satu je lagu yang saya suka sampai sekarang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oohh...tata pun suka...akak takleh tedengor..mesti tomonung jauh..haha..

      Delete
    2. tomonung jauh? haa itu dah kira berhantu dah lagu ni kak. haha

      Delete
    3. yer...tomonung jauhh..melayangggg2...ala2 misteri nusantara dah ni..haha

      Delete
  2. Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

    ReplyDelete
    Replies
    1. OK..nanti akak jenjalan baca blog ros ek..

      Delete
  3. sy yg menunggu akhirnya xdpt tgk
    sbb gatai ngikut adik2 ipar gi mencuci mata kat kenanga wholesale huhu

    ReplyDelete