Thursday, October 31, 2013

After 7 years...i return to you...

InsyaAllah malam ni kalo takde aral melintang yong akan kembali ke tempat yg sgt2 yong RINDUU utk kali ke 4..amiin..begenang plk ayo mata..belum touch down lg ni..tak pase2 banjir kilat airport owg plk nnti..hee...tempat ni mcm ‘eye opener’ atau 'wake up call' pd diri yong once upon a time dulu..

ehh..actually ramei bebenor yg suka ke sana yak? tapi pelbagai sebab tersendiri..yong suka ati declare tempat ni kampung angkat ke 2 yong selain Langkawi..hee

dgn keizinan apok yayan, yong pegi lone ranger..budget trip je ni..4 ari..yong duduk kat satu tempat naik Airport limosine bus, sewa guesthouse kat situ dan akan jalan kaki pusing2 situ je..yong tak reti sgt naik train depa wpun sgt sistematik dan efisien..yong pegi ni pun dendiam je..wpun tiket yong dah book dr Januari lg..sket sgt2 yg tau..

        back in 2002..masa ni 1st time pegi sana..kan best muka masih muda mcm ni..huhu

..yg kelakor dlm dendiam tu kakak yong ngan anak pompuan dia pun akan ke sana jg ropenye..pun nak ngk musim luruh..hee..sgt kebetulan..tp dia pegi seminggu slps yong balik..dia pegi dgn ipor2 dia..

12 comments:

  1. kak, muka dolu-dolu muka inesen kan? muka suci murni aje. hahahah


    kak. sebenier.

    ReplyDelete
  2. tata..muka 'college look' kan?..hee..sekarang 1000 kedutan sudah..

    sebenier...? Bing bang ke Top...? hee..

    ReplyDelete
  3. mak aih. kalau itu yang akak nak belikan, boleh. tapi beli yang kecil banget. miniature nya aje pun boleh. nak pakai? huh. tak kan nya.

    haha.

    ReplyDelete
  4. wamboiii yong..jauhnya mnyongket..sensorang lak tu...tak ngajak ngajak!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yong kat seoul lah ni ye?? xyah lah balik dulu..tunggu nekcik kat sana...tak lama ..2 mnggu jer tunggu insyaallah..boleh kita nyongket sama

      Delete
    2. ohh..pernoh tebaca nekcik comment kat entri kak yan masa chef ciju balik dr sana..nekcik bg hint nak ke sana bln November..tp saya dah sampei sini dah nekcik..dah masuk koje pun..huhu..kejap je nekcik..jadi le utk melepaskan rindu pd kpg angkat ..hee

      Delete
    3. sejuuk nekcik..saya pakei winter jacket dan stokin..pagi dan malam kalo berangin,ujan plk..adehh lg sejuk..tapi tak sampei sejuk kebas winter..

      Delete
  5. Replies
    1. shin, dah balik sini dah...huhu...kejap je shin..pegi utk melepaskan rindu pd kpg angkat..hee

      Delete