Friday, July 19, 2013

Terima kasih Nekcik..

petang tadi adik receptionist bagi surat...hahh dah lama tak dapat surat..surat bank je besa dapat..lamaa juga yong pikior..ohhh baru teringat rakan blogger Nekcik (Teratak66) pernah mintak alamat..nak bagi ole2..Nekcik aje ngan gemor travel..sll je dia travel..sonok baca blog dia..mcm2 tips, nasihat..mmg rase sesuei dgn jiwa yong baca blog nekcik..tu yg add nekcik dlm fb dulu..sll comment dekat fb dia..nekcik pun pandei dan rajin masak..sedap2 je menu yg dishare kat fb..wpun tak ponoh jumpa hati rase dekat..

senyum lebor dan hati bebunga2 biler bukak surat nampak ole2 ni..fridge magnet bebentuk kipas dr hongkong, purse pink, kopi dari hanoi..beserta surat cinta bebentuk kucing..hee..comei je..


4 comments:

  1. Wamboii tayang tayang lah pulok...jgn puji sangat nekcik ni yong..nti senyum sana senyom jadinya..anyway nekcik happy yong suker bingkisan dari nekcik tu..smuga nekcik sntiasa di hati yong!!!

    ReplyDelete
  2. takpe nekcik..senyum selain sedekah...awet muda...hee

    ReplyDelete