Thursday, October 9, 2014

Move On..

Salam jumaat semua...

celum celam celum celam dah bulan sepuluh kan? cepattt bebenor masa berlalu..adehh..semakin cepat le yong tuaa...hee

ehh..cemana yong nak mula topik sharing ari ni..tp 3 ari 2 mlm yong pikior...yong ni pelik ke ape..? kenape yong tak berminat nak carik kenkawan lama baik masa sekolah atau tempat koje lama..yong rase ianye tak perlu..yg berlalu biorkan berlalu..biarpun ada kenangan indah bersama mereka..just keep it there the beautiful memory..don't ruin it..

we just follow as it flows kehidupan seharian..hari silih berganti..kehidupan kiter dgn kiter2 sekali berubah kan..? ramei kawan yg kiter jumpe datang dan pergi..ada yg ngam ngan kiter ada yg tak ngam..begitu jgk diri kiter..bukan semua owg suka pun..yong bukan lupakan jasa dan baik mereka..but yong suka kenangan itu di situ sahaje..sbb keadaan dahulu dan sekarang tidak sama..

something inside me yg pasti..i very enjoy freedom in me..perasaan sama yong rase masa ada facebook dulu..yong mula2 tak minat nak bukak..tp sowg kawan ajak sbb ramei kwn2 sekolah kat situ..pujuk2 yong pun bukak..mula2 mmg sonok..tp lama2 rase diri semakin fake dan terikut2..then yong tutup..i feel free..

entahle a few days back suddenly kwn2 tempat koje lama add in their wassap group..honestly i don't feel comfortable..

No comments:

Post a Comment